Land van Cuijk
Richtlijnen sponsoring
TENNISVERENIGING
SINT TUNNIS

Richtlijnen sponsoring

Binnen onze tennisvereniging is sponsoring niet meer weg te denken. Rond 2000 is er een begin mee gemaakt en dit is uitgegroeid tot een stabiele groep sponsoren, ruim 30 in aantal. 

Wat wordt er zoal gesponsord binnen TV Sint Tunnis?
 
* de reclame-zuil. Een grote zuil bij de ingang van ons park is een echte blikvanger. Vele sponsoren vergroten hun naamsbekendheid met een reclamebord(je) op deze zuil.
 
* de windvangers. Op iedere tennisbaan hangen 2 windvangers. Deze functionele groene doeken worden ook gebruikt door 12 sponsoren, die met hun naam en logo groot afgebeeld staan.
 
* teamsponsoring. Diverse competitieteams lopen keurig netjes met dezelfde shirts en vaak ook nog trainingspakken en/of tassen. De sponsors van deze tenniskleding of tennisartikelen gebruiken de spelers en speelsters als levende reclamezuil. Alleen wanneer op deze gesponsorde tenniskleding of tennisartikelen de bedrijfsnaam komt te staan / staat wordt dit bedrijf gezien als sponsor en zal er ook aan TV Sint Tunnis een structurele bijdrage betaald moeten gaan worden.
 
* activiteiten sponsoring. Diverse sponsoren verbinden hun naam aan één van de vele activiteiten van TV Sint Tunnis. Denk hierbij aan het beginnerstoernooi, het open toernooi, de clubkampioenschappen en de laddercompetitie. Vaak stellen deze sponsoren ook nog eens prijsjes beschikbaar tijdens deze evenementen.
 
* overige items. In principe zijn alle zaken te sponsoren, maar een paar logische overige items zijn bijvoorbeeld de scorebordjes op de tennisbanen, het afhangbord, de koffiekopjes en de consumptiekaart.
 

Al deze sponsoren komen bovendien met hun naam en logo en doorlink naar hun website op de website van onze club, tvsinttunnis.nl. En in de 4 tenniskronieken vind je bovendien nog vaak een advertentie. Voor de goede orde, de tennisclub heeft ook enkele adverteerders. Dit zijn bedrijven, instellingen die uitsluitend een advertentie plaatsen in ons clubblad. Zij vallen niet onder de sponsoren. 

Meer info??
Weet je een sponsor?
Kun je een teamsponsor aandragen?
 
Neem gerust contact op!
 
sponsors@tvsinttunnis.nl