Land van Cuijk
Baan onderhoud
TENNISVERENIGING
SINT TUNNIS

Baan onderhoud


Baan Commissie

De baan commissie zorgt ervoor dat de banen er goed bij liggen.
Ze doen het nodige aan onderhoud, verwijderen blad in de herfst en brengen zand aan waar nodig.
Er wordt flexibel maar bijna wekelijks gewerkt.
De baan commissie bestaat uit 7 leden

Harrie Willems 06-36170701
Gerrit Jansen
Toon Peters
Joep Peters
Piet van de Braken
Wil Smits
Jan van Dijk

Indien nodig wordt er jaarlijks groot onderhoud gedaan door een gespecialiseerd bedrijf.

Onderhoud van de banen en terras  
- Een keer per week worden de banen en alle daaromheen liggende stoepen geveegd door twee commissieleden. Blad wordt eerst verwijderd en de banen worden zo nodig bezand. Tijdens grote toernooien/clubkampioenschappen gebeurd dit minimaal twee keer. 
- Vlaggen worden opgehangen en netten gespannen. 
- Onderhoud van het terras; bijvoorbeeld nieuwe tegels leggen, een verzakt muurtje herstellen, terrasverwarming aanleggen of in samenspraak met de gemeente nieuwe banken installeren.

Baan open / gesloten tijdens het winterseizoen
Bij extreem weer beoordelen wij of de banen te bespelen zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt dit op de homepage aangegeven met deze melding banen gesloten. Check dus altijd even onze website. 

Technisch onderhoud en verlichting, ‘ aan- en uitzetten’
- Wij onderhouden de elektriciteit en zorgen ervoor dat de verlichting goed functioneert. Mocht er een lamp kapot zijn of het niet goed werken bel dan naar Jan Vloet 06-22947539 of Harry Willems / 06-36170701 (niet naar de gemeente!). 
- Verlichting is een grote post op onze elektriciteitsrekening. Zorg er daarom voor dat alleen de verlichting op de bespeelde banen brandt. Deze kun je aan / uitschakelen bij het halletje. Houdt er wel rekening mee dat als de lampen eenmaal uit zijn, ze pas na een half uur afkoelen weer aangezet kunnen worden.

EHBO en AED
- Voor kleine incidenten staat er een EHBO kist in het clubgebouw. 
- De AED hangt direct toegankelijk in de inkomsthal. Veel leden hebben al een AED training gevolgd. Heb je als lid ook interesse hierin, meld je dan aan bij het bestuur bestuur@tvsinttunnis.nl
- Grote incidenten; bel 112.