Land van Cuijk
Jeugd
TENNISVERENIGING
SINT TUNNIS

Jeugd

Door het hele jaar heen organiseert de jeugdcommissie samen met ouders verschillende activiteiten zoals toernooien en clubkampioenschappen.

De tennisvereniging biedt de jeugd (tegen betaling) de gelegenheid om zowel in de winter als de zomer deel te nemen aan een training die gegeven worden door onze enthousiaste trainers. Wil je meer weten of de tennistrainingen, klik dan hier.

Aan het begin van het seizoen  wordt een kennismakingsles georganiseerd voor de jeugd die geïnteresseerd zijn om lid te worden van de club. De kinderen kunnen op die middag ervaren wat tennis ongeveer inhoudt. Zodra de tennissers in staat zijn om op “groot veld” te  spelen, mogen ze deelnemen aan de voorjaarscompetitie. Voor deze competitie worden teams geformeerd die spelen tegen andere locale verenigingen. De competitiedeelnemers van de basisschool spelen op de woensdagmiddag en de ouderen spelen op een zaterdag of zondag. Ouders van de jeugdleden worden benaderd om tijdens de competitie als teamleider op te treden.  

De jeugdcommissie ontvangt regelmatig uitnodigingen om deel te nemen aan activiteiten van de KNLTB of van andere tennisverenigingen. De kinderen mogen zelf beslissen of ze hier aan deelnemen. Kinderen vanaf 16 jaar kunnen ook aan interne toernooien van volwassenen meedoen (bijv. het snerttoernooi). 

Wil je meer weten of wil je iets anders melden: e-mail de jeugdcommissie.tvsinttunnis@gmail.com. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met een van de leden van de jeugdcommissie hieronder.  

Contact is mogelijk via de Jeugdcommissie
Masha van Mil 06-16380665
Claudia Elemans-Bijl 06-41676848

De jeugdcommissie organiseert de volgende activiteiten:
Trainingen jeugd 
Open Tennisdagen 
Minimeppers kamp  
Voorjaars- en najaars-competitie KNLTB 
Vierdorpen toernooi 
Clubkampioenschappen 
Wintercompetitie KNLTB